Välkommen till den enda sportbaren i Sölvesborg.

Välkommen till den enda sportbaren i Sölvesborg! Vi är stolta över att erbjuda en unik upplevelse för sportfans i regionen. Hos oss kan du titta på alla dina favoritsporter, oavsett om det är fotboll, ishockey, basket eller någon annan sport.

Vårt stora utbud av TV-skärmar ger dig den bästa möjliga tittarupplevelsen, oavsett var du sitter i baren. Dessutom serverar vi ett brett urval av drycker och snacks, så att du kan njuta av en kall öl eller en annan favoritdrink samtidigt som du tittar på matchen.

Vi är belägna i hjärtat av Sölvesborg och är lätta att hitta. Oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare som letar efter en rolig och avslappnad kväll med vänner, är vi det perfekta stället för dig.

Så kom och besök oss på vår sportbar i Sölvesborg! Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig att få den bästa tittarupplevelsen. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden och evenemang.

Visste du att vi på vår sportbar i Sölvesborg inte bara visar de största sportevenemangen, utan också Mjällby AIFs bortamatcher? Det stämmer – vi är stolta supportrar av vårt lokala fotbollslag och vill göra det möjligt för andra fans att se deras matcher, oavsett var de spelar.

Våra skärmar ger dig den bästa möjliga tittarupplevelsen när du hejar på Mjällby AIF tillsammans med andra fans. Vi skapar en unik atmosfär på vår sportbar, så att du kan uppleva spänningen i matchen på ett sätt som du inte kan hemma i soffan.

Vi är övertygade om att Mjällby AIF-supportrar i Sölvesborg och närliggande områden kommer att uppskatta vår engagemang för laget och vår sportbar som den ultimata platsen att titta på deras bortamatcher.

Så varför inte komma och besöka oss på vår sportbar nästa gång Mjällby AIF spelar en bortamatch? Vi ser fram emot att välkomna dig och dela spänningen av matchen tillsammans med dig. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden och evenemang.

Kommande event